09 august 2017

Accesorii pentru botez, Marina/Marinar - ideale pentru evenimentele organizate vara

Accesoriile pentru botez realizate de catre echipa Botez Fermecat, sunt realizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Accesoriile de botez, sunt realizate din pasta polimerica si sunt lucrate manual.

Lumanarea pentru botez prezentata in imaginea de mai jos, este decorata cu elemente care ne trimit cu gandul la mare, si anume: ancore, barcute, franghii.

Figurina pentru lumanarea de botez, este reprezentata de un bebelus in miniatura, imbracat in costum de marinar, lumanarea pentru botez intitulandu-se simplu, Marinar.

Inaltimea lumanarilor de botez poate diferi, noi furnizandu-le in 3 variante diferite:
* 25 de cm
* 45 de cm
* 65 de cm

Modelele de lumanari de botez, precum si marturiile, dar si figurinele pentru torturile de botez, pot fi realizate in functie de tematica petrecerii sau a tortului de botez.

Lumanarea de botez poate fi decorata, pe langa figurina in miniatura (personalizata), cu o placuta cu numele bebelusului (achizitionata separat, in functie de model).

Un accesoriu de botez care infrumuseteaza este aranjamentul pentru cristelnita (prezentat mai jos), care poate fi utilizat si la decorarea caditei utilizata la baita de a doua zi, dar si la decorarea altor obiecte/elemente, dupa finalizarea petrecerii de botez.

Amintiri frumoase sunt marturiile pentru botez, precum marturia rama foto cu magneti, Marinar cu timona si stelute rosii si marturia de botez Cute Baby marinar cu accente bleo, bleomaren si rosu.

Culorile predominante ale accesoriilor de botez prezentate in imaginile alaturate sunt: albastru (simbol al pacii), rosu (simbol al norocului si fericirii), alb (simbol al puritatii) si maro/auriu (simbol al sinceritatii si confera putere).

mărturie botez marinar
   Marturie rama magneti, bebe Marinar  cu timona si stelute rosii.

bebe marinar
Marturie de botez Cute Baby marinar cu accente bleo, bleomaren si rosu.

Lumanare de botez pentru baieti, cu tema Marinar.


aranjamente cristelniță mare
Poza ilustreaza o lumanare cu tema Marinar, un aranjament 2 in 1 pentru cristelnita si cadita cu tema Marina, figurine pentru tortul de botez Jack, Scully si baietel si cocarde pentru botez belomaren.